Gram Altın Haftayı Yeni Bir Rekorla Açtı: 2830 TL Gram Altın Haftayı Yeni Bir Rekorla Açtı: 2830 TL

Öz Metal İş Sendikası'nda Karabüklü İsim Ahmet Durmuş Genel Başkan Yardımcılığına atanacağı öğrenildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından resmen kurulumu onaylanan ve geçtiğimiz aylarda tüzüğü yayınlanan Öz Metal İş Sendikası, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Kurucu yönetiminin ardından hızlı bir şekilde sendikalaşma için çalışmalara başlayan ve Genel Başkanlığını Yalçın Çetin’in yaptığı Öz Metal İş Sendikası'nda, Karabüklü tanıdık bir isim olan Ahmet Durmuş'un Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanacağı öğrenildi.
Öz Metal İş Sendikası'nın Türkiye'deki sendikalar arasında yeni bir hareket getirmesi beklenirken, Ahmet Durmuş'un Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanmasının kesin gözüyle bakılıyor. Karabük'ten bir ismin orada yer alması, kentte de işçi hareketinde ilerleyen günlerde yeni bir ivme kazandıracağı düşünülüyor.
Sendikanın Genel Başkanı Yalçın Çetin, sendikal mücadelenin ve çalışmaların önemine değinerek, "Öz Metal İş Sendikası olarak, ülkemizdeki işçi haklarını en üst seviyeye çıkarmak ve çalışma koşullarını iyileştirmek amacıyla yola çıktık. Sendikamız, üyelerimizin sosyal ve ekonomik haklarını koruyarak, daha iyi çalışma koşulları sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. İşçi hareketinin gücüne inanıyor ve tüm üyelerimizle birlikte daha adil bir çalışma ortamı oluşturmak için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Editör: Tolunay Ünal