Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Genel Meclis'in Haziran ayı toplantılarının başlangıcında bir konuşma yaparak, meclis üyelerinin ilçelerinin hassasiyetlerini ve önceliklerini bilen kişiler olduğunu vurguladı. Sözen, 277 köy ve 870 mahallede yaşayan vatandaşlara adil ve etkili hizmetler sunma taahhüdünde bulundu.

KBÜ ile Ryskulbekov Kırgız Ekonomi Üniversitesi protokol imzaladı KBÜ ile Ryskulbekov Kırgız Ekonomi Üniversitesi protokol imzaladı

İl Genel Meclis Haziran ayı toplantılarının ilk oturumu  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, başkanlığında yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İsrail’in Filistin Devletine uyguladığı zulme değinerek, “Tarihin vicdanı, hiçbir dönemde, zalimin yanında olmamıştır. Bugün, bu zulmü gerçekleştirenler bilsinler ki; onların isimleri, kıskançlığı ve hırsı yüzünden; çocukları katleden Nemrud’un, yüzlerce yeni doğanı öldüren, Firavun’un yanında anılacak.

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, meclisin önemli kararlar alarak bunları sahada uyguladığını belirtti. Meclis üyelerinin ilçelerinin hassasiyetlerini ve önceliklerini en iyi bilen kişiler olduğunu vurgulayan Sözen, meclis üyelerinin sahadaki uygulamaların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Sözen ayrıca, İl Özel İdaresi'nin yaptığı hizmetlerin üç ana başlık altında toplandığını ve bu hizmetlerin kırsalda yaşayan vatandaşlara sunulduğunu belirtti. Ayrıca, İl Özel İdaresi'nin güçlü makine parkı ve personeliyle afetlere hazırlıklı olduklarını ve son yağışlar sonrasında yapılan çalışmalara da değindi.

Başkan Sözen, İl Genel Meclisi'nin ve İl Özel İdaresi'nin kararlı çalışmalarının her geçen yıl artarak devam ettiğini ifade ederek, bu hizmetlerin ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: Tolunay Ünal